VIDEO Što je sova vidjela? #29 – Kako izgleda jelen bez rogova?
19.06.2024. 14:07h

Međimurski čuvari prirodi za rad na terenu koriste između ostalog i foto kamere kako bi snimili život divljih životinja. Kamere se postavljaju na različita prirodna staništa te se tako prate divlje životinje bez uznemiravanja. Time se prikupljaju dragocjene informacije, a dio snimljenog materijala Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode predstavlja javnosti kroz dokumentaristički serijal „Što je sova vidjela?". Filmići u trajanju od trideset sekundi bilježe zanimljive zgode i nezgode glavnih glumaca – divljih životinja. U dvadeset i devetom izdanju serijala pogledajte kako izgleda jelen bez rogova.

Sve dosadašnje epizode iz serijala „Što je sova vidjela?" kao i drugi sadržaji na temu zaštite mogu se pogledati na YouTube platformi i kanalu Međimurske prirode. Pretplata je besplatna.

Međimurska priroda također poziva zainteresiranu javnost da vlastita opažanja fotografira i dojavi Međimurskoj prirodi preko rubrike Dojava čuvarima prirode ili Fotografija mjeseca na mrežnoj stranici www.medjimurska-priroda.info.